1200+ lóerős Nissan GT-R bérbeadó!

Autók, 2017.02.19

Az Egyesült Államokban szinte mindent lehet, akár egy 1200+ lóerős Nissan GT-R-t is bérelhetünk, igaz az ár sem bagatel, "csak" 764 dollár naponta.

Sokan bérelnek néhány napra vagy akár egy hétre is sportautót, hiszen ugyan többünknek nem telik rá, de azért azt a bizonyos hátborzongató érzést jó átélni, ha csak ideig-óráig is.  

A Turo nevű oldalon tűnt fel ez a brutális GT-R, amelynek napi! bérleti díja nem kevesebb, mint 764 dollár, azaz mintegy 221 ezer forint. A bérleti díj soknak tűnhet, de azt hozzá kell tenni, hogy az autó sem akármi, hanem Colorado állam egyik leggyorsabbja, egy 1200+ lóerős Nissan GT-R. A tulajnak, bizonyos Josh M-nek van egy-két kívánsága a bérlőkkel szemben, például tilos cigizni az autóban és utaztatni házi kedvencünket. Amennyiben pedig az autó koszos lenne, akkor egy kézi mosót is útba kell ejtenünk az 1200 lóerős "rizsrakétával".  

Van viszont jó hírünk is, ugyanis ha a coloradói Hendersonban vesszük át az autót, akkor nincs extra költség, egyéb esetben még 120 dollárt kell leszurkolnunk.

Mit mondhatnánk? Nem kevés, nem kevés, de biztosan megéri!
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!