6 éve áll parlagon a mintegy százmillió forint értékű Mercedes-Benz SLR McLaren

Autók, 2017.02.25

Még 2011-ben foglalta le a cseh rendőrség azt a méregdrága SLR szupersportatót, amely azóta is érintetlenül áll egy őrzött rendőrségi telephelyen.

Mercedes-Benz SLR McLaren elhagyatva Elképzelhető, hogy az enyészet martaléka lesz az a Mercedes-Benz SLR McLaren, amelyet a cseh rendőrök foglaltak le 6 éve. A 624 lóerős szupersportautóhoz a vizsgálatok lezártáig nem lehet hozzányúlni, amely egyébként egy helyi lízingcéget érint. Az esetről a cseh ProDriver CZ tett említést hasábjain.

Ha lezárult a rendőrségi vizsgálat, akkor valószínűleg árverésre bocsájtják a Mercedest. A leendő tulajdonosnak feltehetőleg lesz dolga bőven az autóval, hiszen 6 éve nem nyúltak hozzá, a motor és a fékrendszer biztosan megsínylette a több mint fél évtizedes várakozást.  

Az SLR-nek fénykorában, a 2000-es évek közepén olyan legendákkal kellett felvennie a versenyt, mint a Porsche Carrera GT vagy Ferrari Enzo. Az LSD ajtóval ellátott Mercedes állta is a sarat, köszönhetően 5,4 literes kompresszoros motorjának, amely 624 lóerőt teljesít.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!