TV műsor

800.000 dollárért cserélt gazdát Steven Tyler 1244 lóerős Hennessey Venom GT-je

Autók, 2017.02.01

Az arizónai Scottsdale-ben került kalapács alá Steven Tyler, az Aerosmith énekesének autó ritkasága, amelyet végül 800 ezer dollárért vitt el új tulajdonosa.


Sajnáljuk, ez a tartalom le van zárva, kérjük lájkold az oldalunkat a cikk megtekintéséhez! Lájkolás után frissitsd az oldalt a böngészőben (F5).
Hennessy Venom GT - Steven Tyler A pénzt Tyler Janie's nevű alapítványa kapja, amely a bántalmazott hölgyeknek segít az Egyesült Államokban. A nyertes ráadásul a csodaszép autó mellé a zenész egyik gitárját is megkapta, amelyet a banda minden egyes tagja az aláírásával látott el, sőt még a sztár Maui-n található rezidenciáján is eltölthet egy hetet bónuszként.

A kalapács alá került Hennessy Venom GT-ből mindösszesen 12 darabot gyártottak a világon, ráadásul az autó motorja egészen elképesztő, hiszen a 7 literes V8-as biturbó motor 1244 lóerő és 1566 Nm nyomaték leadására képes egy hat gangos váltón keresztül.

Százra 2,8 másodperc alatt gyorsul, így bármelyik szupersportautónak méltó ellenfele, ráadásul több Guinness rekordot is tart. 0-300 km/h-ra például 13,63 másodperc alatt katapultál, a negyedmérföldes távot 9,92 mp alatt abszolválja, míg a Kennedy Űrközpont pályáján 435 km/h-val repesztettek vele 2014-ben.
(Webrádió)


Véleménye van? Szóljon hozzá!Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!