A Wheelsandmore kezelésbe vette a Ferrari Portofinot is

Autók, 2018.11.17

Igaz, hogy csak tavaly mutatták be, de ezidáig nem sok tuning cég nyúlt hozzá a Ferrari újdonságához, a Portofinohoz.

Wheelsandmore Ferrari Portofino Az autót tuningolni persze nem egyszerű, hiszen a Ferrari szinte tökéletes munkát végzett. A német tuner először is a motorvezérlő elektronikát vette kezelésbe, hiszen "plug&play" moduljuk segítségével 78 lóerővel szaporodhat a ménes. A 3,9 literes V8-as ikerturbós motor egyébként sem gyenge, hiszen 592 lóerős, a Wheelsandmore lóerőkúra után pedig 670-re emelkedik a teljesítmény 870 Nm nyomatékkal karöltve. Azt sajnos nem tudni, hogy a gyorsulási adatok hogyan változnak a beavatkozás után, a gyári adat 3,5 másodperces százas és 320 km/h-ás végsebesség. Nem rossz mutatók egy belépő szintű modelltől. A motortuning ára nem olcsó, 3.360 Eurót kér érte a Wheelsandmore.

A német tuning cég nem hagyta parlagon a kipufogó rendszert sem, kézzel készített rozsdamentes acél került a Ferrari alá, amelynek még a hangja is állítható, méghozzá távirányítóval.  

Természetesen a kerekek sem maradhattak ki a sorból, előre 21, míg hátra 22"-os alufelniket kínál a cég, ráadásul négy különböző féléből is választhatunk. Ezek név szerint Fivestar, F.I.W.E., 6Sporz² és Fork. Persze mindegyik gyönyörű, nehéz lenne közülük választani.
(Webrádió)

Címkék

Wheelsandmore Ferrari Portofino Tuning

Galériánk

Wheelsandmore Ferrari Portofino Wheelsandmore Ferrari Portofino
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!