Automobil&Tuning Show (AMTS) hostess körkép - 2018.03.23.

Autók, 2018.03.25

Több mint ezer egyedi autó, csinos hostess lányok. Tekintse meg AMTS galériánkat.

AMTS hostess
Március 23-án megnyitotta kapuit Kelet-Közép-Európa legjelentősebb tuning showja, a méltán népszerű AMTS a budapesi Hungexpo területén. A rengeteg látnivalóval kecsegtető rendezvényen nem csak magyar, hanem már évek óta külföldi gyöngyszemek között is válogatható az érdeklődő, hiszen érkeznek egyedi építések például Németországból, Lengyelországból, Szlovákiából és még Csehországból is. Az idei évben ugyanakkor tiszteletét teszi a rendezvényen a nyugati part egyik legnagyobb autóépítő legendája, John D'Agostino is. A rengeteg tuning autó mellett persze helyet kapnak a rendezvényen a szalonautók is, sőt immár hagyománynak nevezhető, hogy külön szekcióval büszkélkedhetnek az elektromos autókat bemutató gyártók is. A kiállításon ugyanakkor idén off-road tematika is lesz, rengeteg igazi terepjáróval.

A szép autók mellé természetesen szép hostess hölgyek is dukálnak, így fotósunk lencsevégre kapott jó néhányat a shown dolgozó hostess lányok közül. Szemezgessen Ön is galériánkból, amelyet a show minden egyes napján újakkal töltünk fel, reményeink szerint férfi olvasóink legnagyobb örömére.

Szereti a szép autókat? Jöjjön ki Ön is az AMTS-re, amely március 23-25 között várja a látogatókat. Teljes értékű felnőtt vagy családi jegyével még egy szépen átépített Audi TT-t is nyerhet.

(Webrádió)

Galériánk

AMTS hostess
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!