Autós ámokfutást rendezett egy ittas angol tanárnő

Autók, 2018.05.03

Össze-vissza kacsázott az úton, több autóst is veszélyeztetett, majd egy parkoló Audinak ütközött egy részeg angol tanárnő Nagy-Britanniában.

Az autós ámokfutást a kelet sussexi autópályán kezdte, majd a városban folytatta az a tanárnő, akit végül a rendőrség végül őrizetbe vett baleset okozása, ittas vetetés és közúti veszélyeztetés miatt.

A fedélzeti kamera felvételeiből jól látszik, hogy a nő össze-vissza kacsázik az úton, majd a szűk utcákban lévő munkavégzési akadályok sem igaz zavarják. Az ámokfutásának az vetett véget, hogy végül egy parkoló Audinak csapódott 59 km/h-ás sebességgel.  

A rendőrség megállapította, hogy a nő szervezetében két és félszerese volt a megengedett alkohol mennyiségnek. Természetesen a büntetés sem maradhatott el, a vezetéstől 2 évre eltiltották, 12 hónap közérdekű munkát kell végeznie, ami 150 óra ingyen munkát jelent és még fizetnie is kell 170 angol fontot.

A rendőrség közleményben is megjegyezte: ezen a videón is jól látszik, hogy mennyire veszélyes ittasan a volán mögé ülni, hiszen jelentősen csökken a reakcióidő és a koncentráció szintje.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!