Az autó márka, amely az élet minden területén jól teljesít!

Autók, 2017.11.23

A Ford autómárka egyszerre kínál tökéletes megoldást mindenki számára. A Ford ideális nagy családosoknak, üzletembereknek, kalandoroknak vagy akár építőipari szakembereknek, a Ford autómárkákközül biztosan lesz egy tökéletes társ, amely elkísér bennünket a mindennapokban.

Ford A helyi Ford kereskedők és autókölcsönzők pedig örömmel várják bárki megkeresését, hogy az egyéni életstílusához illő kiváló minőségű autót kínáljanak fel számukra.

A Ford legújabb autó csodái mindenki számára tökéletes társak lesznek a mindennapok során. Legyen szó a magánéletről, munkáról vagy hobbiról. A Ford személygépjárművei között megtalálhatóak a legelegánsabb, stílusos, formatervezett ragyogó autóktól kezdve, a nagycsaládosok számára kialakított, óriási belsőtérrel rendelkező darabokon át, a sportosabb autókat és nagy sebességeket kedvelők számára készült autókig. A carsontheweb.com online aukciós portál szakértője szerint a Ford használtan is jó választás, bármilyen életvitelhez. A Ford személygépjármű palettája meseszép autócsodákat tartalmaz, a legkülönbözőbb árkategóriában, így biztosan mindenki megtalálja a számára megfelelőt.

Új Ford KA+

Gyönyörűen formatervezett, kisautó városi használatra, azok számára akik szeretik a praktikus megoldásokat és fontos számukra a biztonság, kényelem és a szórakozás. A Ford Ka+ megkönnyíti a városi furikázást, 5 liter alatti, alacsony fogyasztásával és kis méretével teszi boldogabbá a hétköznapokat. A parkolás vele gyerekjáték, mégis tágas ahhoz, hogy kényelmesen elférjen benne mindenki. Az új változatát már a magasabb emberek is boldogan élvezhetik a tágas lábtérnek köszönhetően. Ideális választás női sofőröknek városi autózásra.

Új Ford Fiesta

Az ismert márkanév mögött megbúvó, egyik legismertebb Ford típust korszakalkotó új design és személyre szabható stílus ötvözi. A régi név mögött egy újratervezett, újraalkotott, lélegzetelállító küldő és belső bújuk meg. Az intelligens technológiák tárházát sorakoztatja fel az autó, hogy még modernebbé varázsolja a hétköznapok autó utazásait. A számtalan technológiai innovációt felsorakoztató autó üzemanyag takarékos, gyors és hatékony, ráadásul rendkívül biztonságos is. Ideális választás lehet családosoknak, munkába járásra vagy akár hosszabb utazásra is.

Új Ford Kuga

A Ford Kuga egy intelligens terepjáró, amely fejlett technológiai háttérrel hódítja meg az utakat. Az összkerék meghajtású, gyönyörűen kivitelezett városi terepjáró tekintélyt parancsoló külleme egyaránt tudja üzletfeleinket és alkalmazottainkat is ámulatba ejteni. Az ultramodern stílus kívül és belül jellemzi az autót kompromisszumok nélkül. A városi autózásra is kiválóan alkalmas terepjáró, képes a lassabb sebesség mellett automatikus fékezésre, így növelve a biztonságos vezetés élményét. Az Aktív ki/beparkolást segítő automata pedig segít megállni még a legsűrűbben parkolt parkolóhelyeken is. Az autó nem csak üzletembereknek, de városi családoknak is ideális választás.

Ford GT

A Ford GT egy igazi autócsoda, amely az autógyár tevékenységének csúcspontja. Megtalálható benne az összes modern technológiai fejlesztés és formatervezés. Az Aerodinamikailag optimalizált külső alatt egy nagy erejű 3,5 literes EcoBoost V6 motor dübörög, amely a legnagyobb teljesítményekre képes a versenypályákon és az utakon egyaránt. A 600 LE teljesítményre képes motort gyönyörű, karbonszálas karosszéria öleli át, amely szemet gyönyörködtető kialakításával mindenkit levesz a lábáról. Az autó igazi kincs, amelyet a márka szerelmeseinek és a sebesség megszállottjainak szántak.

(X)
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!