Az egyik leggyorsabb bútorszállító: 2017 Audi RS3 Sportback

Autók, 2017.03.10

Az Audinál mindig is komoly hangsúlyt fektettek az RS modellekre, hiszen a népszerű márka hírnevét többek között ezek az autók is tették legendássá.

Audi RS3 Sportback Nem sokkal az után, hogy az ingolstadti márka tavaly év végén bemutatta potens modelljének, az RS3-nak a szedán változatát, az idei Genfi Autószalonra megérkezett a Sportback, azaz kombi változat is. A motor természetesen nem változott, csak a kaszni, így a 2,5 literes TFSI egység 394 lóereje mozgatja meglehetősen fürgén a sportkombit is.  

A 480 Nm-es nyomaték ráadásul széles, 1700 és 5850 rpm közötti tartományban rendelkezésre áll. A közel 400 lóerőt egy villámgyors S-tronic, 7 sebességes, duplakuplungos váltó jutattja el a kerekekhez. Azt persze mondanunk sem kell, hogy az új Audi a méltán kiváló quattro összkerékhajtást kapta. Az RS3 Sportback 4,1 másodperc alatt katapultál nulláról százas tempóra, míg a végsebessége elektronikusan szabályozott 250 km/h-ban.  

Az új modell külsején is csiszoltak a német mérnökök, hiszen az első-hátsó fényszórók mellett a lökhárítók is változtak az elődhöz képest, ráadásul új diffúzorral is ellátták az autót a jobb leszorítóerő érdekében.  
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!