Az utcán is használható ez a szörnyszülött Batmobil

Autók, 2017.08.28

Talán hihetetlennek tűnik, de az USA legtöbb államában legálisan használhatja tulajdonosa azt az alaposan átmaszkírozott Toyota Camryt, amely következő cikkünk alapját szolgálja.

Toyota Camry Batmobil A '90-es években piacra dobott Camry nem éppen extravagáns vonalaival hódított tulajdonosai körében, hiszen az autó design tekintetében nem különösképpen izgalmas. Az unalmas formát extravagánsra cserélte az az amerikai férfi, aki Batmobillá alakította járművét, igaz a kivitelezés nem sikerült éppen a legfényesebbre.  

A kiegészítő fém és műanyag elemek sokaságát matt fekete festékkel fedték, illetve helyet kapott az autón kamu sugárhajtású motor, valamint több géppuska is, ha esetleg "tűzerőre" lenne szüksége szuperhős tulajdonosának. Arról nem szól a fáma, hogy az autó milyen alaktényezővel rendelkezik, de autópályán biztos horror lehet a légellenállási mutató.

Akármilyen furcsa, de az autó az USA legtöbb államában legálisan használható, persze kiváncsiak lennénk annak a kpm-esnek az arcára, aki idehaza meglátna egy ilyen szörnyszülöttet. Minden esetre a Batmobil azért megmosolyogtató.

(Webrádió)

Galériánk

Toyota Camry Batmobil Toyota Camry Batmobil
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!