Bruntingthorpe repterén csapatnak a brit gazdagok

Autók, 2014.06.08

Szerencsések a brit gazdagok, hiszen nem elég, hogy megvehetik a drágábbnál drágább szupersportautókat, számos helyen csapathatnak is azokkal Anglia szerte.

Ezeken a helyszíneken nem kell félni a traffipaxoktól, nem akadályoz egyetlen piros lámpa, valamint az úttestre lépő gyalogosoktól sem kell tartani. A VMax 200-nak már neve van a szigetországban, ahol az a cél, hogy a vállalkozó szelleműek minél gyorsabban kergessék meg a gépet egy bizonyos távolságon belül.

A verseny neve stílszerűen VMax 200, hiszen nagyjából e sebességtartomány körül érkeznek be az autók a célba. A 200 természetesen mérföldben értendő, amely 322 km/h-nak felel meg. A versenyen olyan ikonikus autók tűnnek fel, mint a McLaren P1, Lamborghini Gallardo, Ford GT vagy éppen a rendkívül ritka és különleges Koenigsegg CCX. Az angol EVO magazin természetesen nem hiányozhatott a versengésről és ha már ott voltak, készítettek is egy látványos videót az eseményről, ahhol leginkább az alaposan felpaprikázott Porsche Turbók vitték a prímet.

A RUF Porschék alaposan feladják a leckét egy McLaren P1-nek vagy akár egy Koenigsegg-nek is.


(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!