Chris Harris már tesztelte a Ferrari 812 Superfast-ot

Autók, 2017.06.25

Nem lehet jobb dolog annál, minthogy elképesztően gyors és méregdrága szupersportautókat teszteljünk, így van ezzel Chris Harris is, aki több ismert autós oldal újságírójaként is feltűnt, jelenleg pedig a Top Gear egyik műsorvezetője.

Ferrari 812 Superfast Az F12 Berlinetta egy nagyon jó Ferrari, de Maranellóban elkötelezettek a legjobb iránt, így a szakadatlan fejlődés eredményeként megszületett a 812 Superfast, amelyet versenypilótaként Harris is letesztelt.  

A 6,5 literesre "növekedett" V12-es motor kereken 800 lóerőt teljesít 718 Nm nyomaték kíséretében, melynek köszönhetően a csodaszép Ferrari mindössze 2,9 másodperc alatt katapultál nulláról százas tempóra, végsebessége pedig valahol 340 km/h. 0-200 km/h is csak 7,9 másodpercig tart.

A hátsókerekes Ferrari új aerodinamikai elemeket is kapott, különös tekintettel a leszorító erőre, amely rendkívüli fontosságú egy ilyen szupersportautó esetében. A dupla kuplungos váltó is villámgyorsan teszi a dolgát a 812 Superfast-ban, amelyet Ön is szemügyre vehet Harris videójában.  

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!