Egy prémium sportautó jöhet kölcsönbe?

Autók, 2019.07.22

Nagy tévedés azt gondolni, hogy prémium kategóriájú kocsikkal csakis azok mászkálhatnak, akiknek még a bőre alatt is pénz van.

BMW i8 A Meglepkék munkatársai hisznek abban, hogy mindenkinek joga van megtapasztalni a különleges járművek adta adrenalin löketet. Ha csak egy napra is, de ki tudunk tehát próbálni olyan klasszikus sportautókat, amiket eddig kizárólag a filmekről ismerhettünk. Lehetőségünk van cabrioval mászkálni a városban, hogy kivételesen minket irigyeljen az összes többi autós. És ha úgy tartja kedvünk, akár 24 órán át is tudunk egy 540 lóerős csodával közlekedni fel és alá.

Rövid bejegyzésünkben tehát olyan sportautókat mutatunk, amelyeket tetszés szerint tudunk akár egy teljes napra is kölcsönözni a Meglepkék jóvoltából.

Amikor a szél lágyan belekap a hajunkba

Legyünk őszinték, ki ne ábrándozott már arról, hogy milyen érzés lehet egy cabriot vezetve önfeledten suhanni át a városon. Pláne meleg nyári estéken, amikor épp, hogy csak csitul a
kora esti forgalom, megtelnek az utcák élettel, és lágy szellő lengedezik. A 313 lóerős BMW 640D-ben ülve nemcsak mi magunk, hanem a velünk tartó barátaink is az élet császárának érezhetik magukat. A folyamatos önfeledt nevetés és libabőr garantált lesz az egész este alatt.

Ha pedig valóban meg szeretnénk adni a módját a szórakozásnak, akkor irány a Balaton. Kevés stílusosabb dolog van annál, mint egy fenséges cabrioban ülve gurulni le a sétányra.
A csodálkozó és irigykedő tekintetekből nem lesz hiány, ezt biztosra veheted.

Egy autómodell a bakancslistádról

A legendás Porsche 911-es makettje sokak gyerekszobájának szekrényén ott figyelt évekig. Most pedig arra is lehetőség kínálkozik, hogy egy teljes napon át csak a Tiéd legyen ez a
német autócsoda.

Egyedülálló formatervezés, 400 lóerő a motorháztető alatt és az érzés, hogy amire mindig is vágytál, most valóra válik. Ha olyan élményt szeretnél, amire egész életedben mosolyogva akarsz emlékezni, akkor a Porsche 911 vezetése tökéletes választás a számodra. Születésnap, évforduló, lánykérés vagy esküvő napjára egyaránt vagány lehet ez a lóerő katarzis.

Egy bivalyerős társ 24 órán át

V10-es motor, 3,6 másodperc alatti gyorsulás nulláról százra és nem kevesebb, mint 540 lóerő. Az Audi R8 egy valódi szörnyeteg, amellyel egy napra Te lehetsz az utak királya. Ha pedig autók iránt rajongó közeli barát vagy családtag számára keresel jó ajándékot, akkor megtaláltad. De ha a fentieket látva inkább saját magadnak szeretnéd a gépet, akkor sem tudunk hibáztatni. Már az indítás pillanatában is érezni fogjátok, hogy felejthetetlen percekben lesz részetek. Ezt az autót ugyanis arra teremtették, hogy a használójának a vezetés egészen újfajta élményét ajándékozza. Érdemes még böngészni a meglepkek.hu oldalt, számos programot kínálnak baráti társaságok részére.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!