Egy vadonatúj Ford GT-t valaki?

Autók, 2017.12.06

Az RM Sotheby's fort lauderdalei aukcióján árverezik el ezt csodálatos Ford GT-t, amelyet valóban nem sokat használtak, hiszen mindössze 10,8 mérföld van a kilométerórájában.

Ford GT 2006 A 2017-es Ford GT egy nagyon jól sikerült szupersportautó, amely ugyancsak elmondható az elődjéről is. A cikkünk alapjául szolgáló 2006-os példányt gyakorlatilag nem is vezették, hiszen még a gyári fóliák és címkék is az autón vannak. Nem csoda tehát, hogy egy vagyont, nagyjából 80-93 millió forintnak megfelelő zöldhasút szeretne érte tulajdonosa. Egy biztos, hogy 10,8 mérfölddel a kilométerórájában bizonyosan a világ egyik legkevesebbet használt Ford GT-je. Ennél az autónál bizonyosan nem kell aggódni az előélettel kapcsolatban. A GT fehér festését a szokásos kék versenycsíkok törik meg és csodaszép az alufelni is, a mögötte felsejlő piros féknyergekkel.

Az első generációs GT középmotoros elrendezésű, 5,4 literes V8-as motorja 550 lóerőt présel ki magából. A kompresszoros motor hatalmas erejét egy 6 sebességes manuális váltó továbbítja a hátsó kerekek felé.  

Makulátlan Ford GT-t keres? Itt a megoldás!
(Webrádió)

Galériánk

Ford GT 2006 Ford GT 2006
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!