Elképesztően ritka, közel 1000 lóerős McLaren P1 GTR eladó!

Autók, 2016.09.16

Hihetetlenül ritka, ráadásul utcai használatra átalakított McLaren P1 GTR került fel a holland James Edition oldalra.

McLaren P1 GTR A P1 GTR iszonyatosan ritka, hiszen a brit autómárkából mindössze 45-öt gyártottak, az eladásra kínált példány pedig a kilences számot kapta. Ráadásul utcai használatra lett átalakítva, amelyet a Lanzante Motorsport követett el. A szupersportautó km órájában mindössze 245 van, tehát tulajdonosa bizonyosan nem űzte halálra a versenygépet.  

A legtöbb karosszéria elemet a Cerulean Blue fantázia nevű kék festékkel fújták át, kivéve néhány elemet, amelyek leginkább ezüst és narancssárga fényezést kaptak. Néhány karbon elem és matrica után pedig elkészült a képen is látható tökéletes forma.

A belső tér nem sokat változott az eredeti P1-hez képest, azonban mindenképpen kiemelendő a Forma1 által inspirált karbon kormánykerék, valamint számos kapcsoló kapott helyet a középkonzolon.

A 3,8 literes V8-as biturbó és a "kis" elektromotornak köszönhetően a P1 GTR közel ezer lóerős, egészen pontosan 986, amely a világ egyik leggyorsabb autójává emeli.  

Ez a kék csoda mindösszesen 3,19 millió euróért már az Ön is lehet, amely átszámítva közel egymilliárd forintra rúg.  A P1 egyébként mindössze 2,5 másodperc alatt abszolválja a 
százas sprintet, a végsebessége pedig valahol 362 km/h-ban korlátozódik.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!