Elmarad a Top Gear autós show második előadása

Autók, 2014.06.23

Elmarad a Top Gear Live autós show második, 21 óra 30 perces kezdettel tervezett előadása július 1-jén a Papp László Budapest Sportarénában. A szervező Live Nation hétfőn arról tájékoztatta az MTI-t, hogy aznap a 18 órakor kezdődő show-t megtartják.

A 18 órakor kezdődő előadásra jegyek továbbra is kaphatók. Az elmaradt show jegyei a 18 órai előadásra szóló, azonos értékű belépőkre becserélhetők, illetve a jegy árát visszatérítik azoknak a nézőknek, akik nem tudnak részt venni a délutáni előadáson - közölte a Live Nation.

Az e-tickettel rendelkező jegyvásárlók a jegycseréről, illetve a jegyvisszaváltás lebonyolításáról további tájékoztatást kapnak a vásárláskor megadott e-mail címre.

A Top Gear Live a BBC díjnyertes televízió-műsorán alapuló és óriási népszerűségnek örvendő autós show-ja. A műsor 1977-ben kezdődött egy hagyományos autós magazinként, majd a 2001-es leállítást követően 2002-ben indították újra más műsorvezetőkkel, humoros stílusban. A műsort jelenleg Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May vezeti, valamint segítségükre van egy rejtélyes pilóta, Stig. A Top Gear Live show-ra eddig a világ 1,8 millió autórajongója volt kíváncsi.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!