Ezekkel a Hankook nyári gumikkal jól járhatunk

Autók, 2018.02.15

A Hankook az egyik legmegbízható, idehaza is gyártósorral rendelkező gumiabroncs márka,amely meghódította már egész Európát.

Hankook nyári gumik A középkategóriás és prémium minőségű gumiabroncsai hosszútávon nyújtanak biztonságot a nagy teljesítmény mellett télen és nyáron egyaránt. A Hankook évente több mint 100 millió gumiabroncsot gyárt és már 180 országban elérhető, köszönhetően a kiterjedt értékesítési hálózatának. A 30 irodával, 5 kutatási-fejlesztési központtal és 8 nagyszabású gyártói üzemmel büszkélkedő vállalat már közel 25. 000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte. A Hankook képviselteti magát Koreán kívül az Amerikai Egyesült Államokban, Németországban, Kínában, Japánban, Indonéziában és Magyarországon is. Elsődleges céljuk, hogy a vásárlók elégedettséggel gondoljanak vissza a gyártó termékeire, ezért a hosszú tervezési és fejlesztési fázist precíz gyártási folyamat követi, amit egy alapos tesztelés követ. Az így kapott eredmények alapján kerülnek a piacra, a legmegbízhatóbb négy évszakos, téli- és nyári Hankook gumiabroncsok. Az 1941-ben alakult gyár, méltán foglalja el a legnépszerűbb és legnagyobb gumiabroncsok közötti vezető szerepét a világranglistában.

A Hankook nyári gumiabroncsok már évek óta bizonyítanak az utakon!

Kétségtelen, hogy a Hankook nem csak a közutakon szerzett gyakorlati tapasztalatok alapján vált ismertté és népszerűvé, hanem a különböző tesztek értékelése alapján is. Nagyszerű eredményeket közölt a Hankook nyári gumikról az ADAC, az ACE és az AutoBild magazin is, de pozitívan vélekedtek róla olyan elismert magyar gumiwebshopok is mint a nyarigumit.hu. A Hankook nyári gumikat úgy alakították ki, hogy ne csak az száraz útviszonyokhoz nyújtsanak megfelelő tapadást, hanem a nedves, vizes utakon is megállják a helyüket. A Hankook nyárigumik széles vízelvezető sávokkal képesek optimálisan megbirkózni a sáros, nedves utakkal és a különböző sebességek mellett is stabil úton tartást tesznek lehetővé. A Hankook gumiabroncsokat továbbá a könnyű irányíthatóság, a komfortos vezetési élmény és a zajcsökkentett kialakítás is jellemzi. Az egyes gumik kopásállósága különösen hasznos, hogy hosszú időn át élvezhessük a Hankook nyári kerekek előnyeit. A Hankook gumik gazdaságosak is, hiszen optimális üzemanyag fogyasztást tesznek lehetővé, így az egyik legjobb ár-érték arányt nyújtják a vásárlók részére.

A legnépszerűbb Hankook nyári gumiabroncsok

A Hankook kínálatában a legnépszerűbb nyári gumiabroncs a Hankook Ventus Prime 3 (K125) amely a teljesítmény és a biztonság tökéletes harmóniáját kínálja a közutakon. A másik népszerű nyári gumiabroncs, a Ventus V12 Evo 2 (K120) amely a száguldás szerelmeseinek igényeit hivatott kielégíteni a fejlett technológiáival. A legnagyobb egyensúlyt a nedves és száraz útfelületen a Hankook Ventus S1 Evo 2 (K117) kínálja. A vezetési teljesítmény és a kényelmes utazás harmóniáját a Ventus Prime 2 (K115) is tökéletesen kiszolgálja, akárcsak a sportos gumiabroncsok korábbi bajnoka a Ventus V12 Evo (K110). A kiemelkedő teljesítményű Hankook nyári gumiabroncsok listáját a Ventus S1 Evo (K107) folytatja, amit a Hankook Kinergy Eco (K425) követ környezetbarát kialakításával. A vizes és száraz útra való kényelmes gumiabroncsok közül az Optimo K715 (K715) nyújt kiemelkedő teljesítményt, akárcsak „testvére” a lágy futású nyári gumiabroncs az Optimo K415 (K415). A sort az egyik okos választással zárjuk a Kinergy Eco 2-vel, amely minden igényt kielégít környezetvédelmi szempontokból és a vezetői oldalról is. A Hankook gumikkal tehát jól járunk, ha egy nagy teljesítményű, jó minőségű nyári gumit keresünk, elérhető áron.

(X)
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!