Ezentúl Bugatti Veyronnal is üldözik a bűnt Dubaiban

Autók, 2014.02.11

Újabb szupersportautóval bővült a dubai rendőrség flottája. Az 1001 lóerős Veyron elől nagyon kevés sportautó tud majd csak "meglépni".

Bugatti Veyron, Dubai Dubairól a legtöbb embernek a sivatag, az elképesztő gazdagság, a hatalmas felhőkarcolók és persze a méregdrága sportkocsik jutnak először eszébe. A tehetős arab "államban" az egyik legnagyobb, az egy főre eső Ferrarik, Lamborghinik és többek között Bugattik száma. Nem csoda tehát, hogy a dubai rendőrségnek kicsit más jellegű gépkocsikra van szüksége, mint hazánkban. A rendőrök a közel-keleti országban ugyanis nem Opel Astrával, vagy ne adj' isten Skoda Octavia RS-el, hanem ezentúl például egy elképesztően gyors és persze hasonlóan drága sportautóval, egy Bugatti Veyronnal is üldözhetik a bűnt. A dubai rendőrség kötelékében persze nem ez az egyetlen különges autó, hiszen a Brabus egy speciális, 700 lóerős G osztállyal, egy B63S-700 névre hallgató "szörnnyel" lepte meg a bűnüldöző szervet.



A hatalmas batár 4,9 másodperc alatt gyorsulás fel 100 km/h-ás tempóra, míg a végsebessége meghaladja a 240 km/h-át. Az 1001 lóerős Veyron, ahogyan az videóból is jól kitűnik, a dubai rendőrség fehér-zöld színeiben pompázik. Egy szó mint száz, Dubaiban élvezet lehet rendőrnek lenni, de persze azért nem minden helyzetben.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!