Fiat Tipo kombi, a tökéletes választás családi autónak

Autók, 2018.12.25

Ha a családi autók palettáját böngészgetjük, és egy ideje próbálunk po-kontra érvek mentén egy megbízható, kényelmes, családi autót választani a széles hazai személygépkocsi-palettából, akkor jó hír, hogy megtaláltuk, nem kell tovább keresnünk,hiszen a Fiat Tipo kombi épp egy ilyen modell.

Fiat Tipo kombi
Ha a családi autók palettáját böngészgetjük, és egy ideje próbálunk po-kontra érvek mentén egy megbízható, kényelmes, családi autót választani a széles hazai személygépkocsi-palettából, akkor jó hír, hogy megtaláltuk, nem kell tovább keresnünk,hiszen a Fiat Tipo kombi épp egy ilyen modell.

Okok a megbízhatóságra, a Fiat-story

A Fiat márka már régóta bizonyít az autógyártás terén, a torinói autógyár hosszú múltra tekinthet vissza, talán ezért sem véletlen, hogy ezt a tapasztalati tőkét kamatoztatva minden modelljüket a tökéletesség igényével alkotják meg. A gyár az 1890-es évektől jelen van az autóiparban, bár a később széles körben elterjedt, népautónak számító modelljüket, a Cinquecentot csak az 1950-es évek derekától kezdték el megszerettetni a nagyközönséggel, és ez a népszerűség végig, a modell 1975-ig tartó gyártásáig kitartott. Bár a Fiat autógyár technológiai újításaival időről-időre képes volt korábban is megújulni, léteztek olyan autómárkák is, amik a kiterjesztett licencszerződések révén a Fiat- technológiát és megbízhatóságot népszerűsítették - a korabeli keleti blokkban - olyan modellek esetében, mint a Zastava, a Zsiguli, vagy a Polski Fiat. Jelenlegi modelljei is méltán népszerűek, és elismertek kezdve a Fiat Bravo-tól a Punto-n és a Tipo-n át a Fiat 500-as sorozat különböző tagjaiig bezárólag.

Kényelmesen utazhat az egész család

Egy megfelelő családi autó kiválasztásánál talán az elsők között felmerülő igény a térkialakítás, a családtagok utazási komfortjának biztosítása, amellett, hogy a csomagok és egyéb kellékek is megfelelően elhelyezhetők legyenek. A Fiat Tipo Kombi ebből a szempontból is jól teljesít, hiszen az utastérben akár 5 magas ( az első üléseken akár 187 cm magas, a hátsó üléseken 180 cm magas) ember is kényelmesen utazhat, mert a Fiat ennél a modellnél még a lábtér-kialakítást is ideálisan oldotta meg, ebben a kategóriában ez az egyik legnagyobb. A hosszabb családi utazások során előtérbe kerülnek a kényelmi funkciók is, úgy mint a zenehallgatás, navigáció, vagy akár a közösségi portálok használata is, de akár a CO2-kibocsátás csökkentése sem elhanyagolható szempont, amelyre a modell alapfelszereltsége révén szintén teret biztosít.

Kombináció és technológia a Fiat Tipo kombinál

Nem elhanyagolható szempont egy hosszú távra választott családi autó esetében a műszaki felszereltség, a technológia és a dizájn sem. A Fiat Tipo kombi ezen a téren sem okoz csalódást, magas minőségi elvárásoknak felel meg. Motortípus-és teljesítmény szempontjából a hazai vásárlók többféle lehetőség közöl is választhatnak, rendelkezésre áll az 1.3 literes, 95 LE-s és 1,6 literes, 120 LE-s dízelmotor három típusban is, figyelembe véve a környezettudatosságot is, valamint 1,4-es 95 és 120 LE-s Fire és T-Jet benzinmotorok is elérhetőek. Biztonság szempontjából is ideális választás a biztonságos utastérnek, a hat légzsáknak, az elektromos menetstabilizátornak (ESC), az ütközésmegelőző-rendszernek, az adaptív tempomatnak, a kipörgésgátló-rendszernek (ASR) és a sebességhatárolónak köszönhetően.

Nem elhanyagolható szempont a dizájn kérdése sem. A Fiat Tipo kombi ezen a téren is specifikáltan, széles választékkal és hasznos funkciókkal szolgálja a családosokat. A négyféle stílus garantálja a magas minőséget: a POP, az Easy, a Lounge és az S-Design így minden igényt kielégítő változatokkal örvendezteti meg az egész családot.
(X)
(Webrádió)

Címkék

Fiat Tipo kombi Fiat Szabó Autócentrum

Galériánk

Fiat Tipo kombi Fiat Tipo kombi
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!