Hóban táncoltatta meg a 2017-es Ford F-150 Raptort Ken Block

Autók, 2016.12.28

Ken Block neve egybeforrt a hihetetlen kunsztokkal, aki látta akár egy videóját is az tudja, hogy elképesztő teljesítményre képes turbós Fordjával.

Talán nem meglepő módon a Ford marketing potenciált is lát kiváló pilótájában, így megkérték a világszerte ismert Ken-t, hogy táncoltassa meg az amerikai autógyártó egyik legújabb, F-150 Raptor névre hallgató pick-up-ját.  

A "munkás" Ford szívét egy 3,5 literes ikerturbós EcoBoost motor adja, amely ráadásul hat hengeres és 450 lóerőt teljesít. A korábbi verzió V8-as blokkját tehát lecserélte a Ford, sőt még mintegy 226 kg-ot is lefaragott a behemót súlyából, így nem meglepő, hogy remekül gyorsul a Raptor 2017-es modellévű változata, amelyet Ken Block táncoltatott meg a szűz hóban.  

Az F-150 tehát nagyon sokoldalú jármű, hiszen amellett hogy ideális pakolóautó, elvihetjük vele a gyereket is iskolába és ha úgy gondoljuk, mi lehetünk az utak királya is. Sleepernek is kiváló választás, hiszen ki gondolná egy pick-up-ról, hogy vadállat tombol a motorházteteje alatt.

www.youtube.com/embed/dpr_s3F23oo

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!