Injektorfelújítási lehetőségek Csongrád megyében

Autók, 2020.04.14

Sokan tévesen abban a hitben vannak, hogy a legjobb szolgáltatások vagy akciók eléréséhez a fővárosba kell utazniuk.

Injektor felújtás Pedig ez egyáltalán nincs így. A vállalkozások java megoldja a vidéki házhozszállítást, vagy akár telephelyet működtet a vidéki nagyvárosokban vagy azok közelében is. Ennek köszönhetően a fővárosban elérhető európai színvonalú szolgáltatás már vidéken is igénybe vehető. Vidék tekintetében a kis lélekszámú településeket értjük. Legyen az ország bármely területén, egy minőségi autószerviz bármikor jól jöhet.

Jellemző problémák

Tipikus, hogy nehezen indul be az autó. Általánosságban ezt a magas résolajveszteség okozza. De ha nem is az injektor okozza, akkor szinte biztos, hogy a nagynyomású szivattyú lehet a ludas a dologban. Egy biztos, halogatni nem szabad, mert egy reggelen majd azzal szembesülhet, hogy nem indul az autó. Ugyanezek a hibák okozhatják azt is, hogy gyorsításkor az autó nem húz, erőtlenné válik. A probléma ugyanott keresendő. Ilyenkor jellemzően a nem megfelelő mennyiségű üzemanyag-szállítás áll a háttérben. Jellemző tünetek még az ilyen jellegű gépjármű meghibásodásokra, hogy a motor egyenetlenül jár. Ebben az esetben az injektorok nem megfelelően adagolják az égéstérbe az üzemanyagot. A központi egység nem tudja ezt korrigálni, ezért dadog a motor. Ennél a problémánál jellemző, hogy az egyre rosszabbodik. Ebben az esetben egy vagy több injektor nem működik megfelelően.

Szerviz minőség

A javítás során kizárólag gyári vagy felújított alkatrészek jöhetnek szóba. Az utángyártottakkal mindig csak a gond van. Pont ezért a Tamorin Kft. -nél kizárólag gyári alkatrészekkel, tiszta környezetben és számlásan végzik a javításokat. Cégek esetében így az áfa-visszatérítés is egyszerűen megoldható. Magánszemélyek egyszerűsített számlát kapnak a munkadíjról. Minden javításra 1 év garancia vonatkozik, mely a garancialappal és a számlával együtt érvényesíthető. A szolgáltatás során negatív meglepetésre nem kell számítania.

Szerviz körülmények

A meghibásodott alkatrészt ingyenes futárszolgálat viszi a műhelyükbe, ahol bevizsgálják azokat. A bevizsgálás során elkészült mérési jegyzőkönyvet minden esetben a gépjármű-tulajdonos is megkapja. A bevizsgálás során kapott értékeket vetik össze a gyártó által meghatározott számokkal. Ez alapján egyeztetnek a tulajdonossal a javítandó problémáról, valamint a szerelési időről, illetve költségekről. A Tamorin Kft. szolgáltatását mutattuk most be. Modern, dinamikusan fejlődő vállalkozásról van szó. A Google találataiban is masszív első helyet foglalnak el. Ez a sok pozitív visszajelzéseknek és a releváns tartalmaknak is köszönhető. Információszerzés tekintetében is jó választás, de a dízelüzemű teher- és gépjárművek PD elemeinek, injektorainak és nagynyomású szivattyúinak a javítása és felújítása a szakterületük.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!