Kígyóval viaskodott az autópályán egy ausztrál férfi

Autók, 2020.07.14

Nem várt utitársa lett egy 27 éves ausztrál férfinak, aki szerencsésen túlélte a találkozást egy rendkívül veszélyes Keleti barna kígyóval.

Keleti barna kígyó A barna kígyó ausztrália egyik legveszedelmesebb hüllője, a mérge halálos, ráadásul elég agresszív természetéről híres. A queenslandi rendőrség egyik járőre június 15-én megállított egy férfit, aki az autópályán enyhén túllépte a megengedett sebesség határt. A rutinellenőrzésből azonban egy hihetetlen történet kerekedett ki.  

A rendőr egy pánikba esett férfit talált az autóban, aki elmondta az egyenruhásnak, hogy azért ment gyorsabban, mert egy mérgeskígyót talált az anyósülésen, mialatt éppen vezetett. A kígyó a férfi lábánál tűnt fel, akit a sofőr biztonsági övvel és egy nála lévő késsel próbált ártalmatlanná tenni.

A sofőr némi dulakodást követően megpróbálta megölni a veszélyes kígyót, majd a hüllőt a kocsija platójára dobta. Ezután kezdte el nyomni a gázt, mivel azt hitte, hogy a kígyó megmarta és sürgős orvosi ellátásra lesz szüksége.

A rendőr a hihetetlen gyorshajtási sztori hallatán gyanakodni kezdett, azonban a férfi megmutatta a barna kígyó tetemét a kocsija platóján. A járőr ezután azonnal hívta a mentőket, akik megállapították, hogy a sokkon kívül a férfinak kutya baja, nem harapta meg a rendkívül veszélyes kígyó.

"Borzasztó volt, soha életemben nem örültem még ennyire a kék-piros villogónak" - ecsetelte a férfi, aki szerencsésen megúszta a találkozást a veszedelmes Keleti barna kígyóval és még büntetést sem kell fizetnie.


(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!