Kipufogóba szorult egy részeg tini feje

Autók, 2018.06.15

A különböző zenei fesztiválokon rengeteg őrültség előfordul, amely leginkább az elfogyasztott alkohol mennyiségének tudható be. De olyat, hogy egy részeg tinilány a kipufogóba dugja a fejét, még soha nem hallottunk.

Kipufogóba szorult egy részeg tini feje A hihetetlen esemény a Winstock Music Festiválon történt múlt hét pénteken, ahol a 19 éves Kaitlyn Strom alaposan felöntött a garatra, majd pedig úgy találta, hogy a feje befér egy pickup hatalmas kipufogójába. A lány nem tévedett, hiszen a feje valóban belefért a kipufogóba, csakhogy kihúzni már nem tudta, hiszen beszorult.  

Az ittas lány nem esett pánikba, gondolta barátai úgyis megmentik szorult helyzetéből. Nem sokkal ezután valaki hívta a tűzoltókat, akik végül kiszabadították a részeg fiatalt, mégpedig úgy, hogy levágták a kipufogó csövének a végét. A lányt ráadásul a helyi sheriff hivatala is megbüntette, mert fiatal kora ellenére ivott. Az USA-ban 21 éves kor alatt nem lehet alkoholt fogyasztani. Kaitlynt kivizsgálták, de a részegségen kívül szerencsére nem esett baja.

A pickup tulajdonosa eltekintett a lány által okozott kár kifizetésétől, örült neki, hogy a fiatalnak nem esett baja.  

Kaitlyn zavarba ejtő kis videóját több millióan nézték meg a neten.  

(Webrádió)

Galériánk

Kipufogóba szorult egy részeg tini feje Kipufogóba szorult egy részeg tini feje
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!