Lamborghini Aventador replika Pontiac GTO alapokon

Autók, 2018.12.26

A Pontiac GTO vagy ahogyan Ausztráliában ismerik, Holden Monaro nem egy csúnya autó, azonban még ezt a viszonylag szép formát is el lehet rontani egy ízléstelen átépítéssel.

Lamborghini Aventador replika Pontiac GTO alapokon A Lamborghini még 2011-ben rukkolt elő a hírhedt bikáról elnevezett Aventadorral. A gyönyörű sportautó 6,5 literes V12-es szívó motorja kereken 700 lóerős, melynek segítségével az autó 3 másodperc alatt abszolválja a százas sprintet. Annak idején egy Aventadorhoz mintegy 380 ezer dollárért lehetett hozzá jutni, de ha valaki nem túl igényes egy replikát is vehet mindössze 22.500 zöldhasúért.  

Az alapokat egy 2004-es Pontiac GTO szolgáltatja, a külcsín pedig egy Aventadorhoz hasonló, de persze csak az avatatlan szemlélőt lehetne vele megvezetni. Az autó belterét is igyekezett lambósítani tulajdonosa, ez tetten érhető a középkonzolon de az utasoldali légzsák alatti Lamborghini feliraton is. Az autó ugyan középmotorosnak tűnhet de ez ne tévesszen meg senkit, hiszen az erőforrás elöl, a motorháztető alatt lakozik.  

Annyira nem is mehet rosszul, hiszen a 2004-es GTO-ba gyárilag egy 5,7 literes V8-as került anno, amely valamivel több, mint 350 lóerős. A replika természetesen megtalálható a Craigslist-en, amelyről tulajdonosa azt írta, hogy jól megy és élvezetes vezetni.  

(Webrádió)

Címkék

Pontiac GTO Replika Lamborghini Aventador

Galériánk

Lamborghini Aventador replika Pontiac GTO alapokon Lamborghini Aventador replika Pontiac GTO alapokon
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!