Limuzinbérlés Budapesten akciókkal

Autók, 2020.09.18

Te is gondolkodtál már azon, hogy a limuzinbérlés milyen jó egy bulira vagy épp esküvőre? Bármilyen alkalomra rendelhetsz limot, a lényeg, hogy tedd igazán emlékezetessé azokat a helyzeteket, amik megkövetelik! De vajon melyek ezek?

Limuzin bérlés Alkalmak ha csak egy egyszerű buliba szeretnétek eljutni együtt, kényelemben és minden jóval körülvéve, akkor bátran válasszátok a limuzinbérlést.

Arról nem is beszélve, hogy a PLS Partylimuzinnál minden rendeléshez egy üveg behűtött pezsgő jár. Sőt, ha jó úti célt választotok, akkor akár beugrót sem kell fizetnetek. Ha az utatok a Morrison’s 2-be vezet, akkor VIP vendégnek számítotok, azaz nincs belépő, és még egy welcome shot is vár a pultnál. Kell ennél jobb hangolódás az esti bulira? Sőt, a lánybúcsúk sem lehetnek teljesek egy igazán csillogó limuzin nélkül.

Esküvőkre is előszeretettel választják a limuzinbérlést, így ha neked is ez az álmod, akkor ne habozz, merd valóra váltani! Nem csak kényelmes, hogy egy saját sofőr szállít mindenhova, de a kreatív fotókon is remekül mutat egy ilyen izgalmas autó. Arról nem is beszélve, hogy egy díszes, az esküvő színeivel harmonizáló díszítés is benne van az árban bizonyos óra rendelése felett. Ha pedig 5 óránál tovább tart a rendelés, akkor még egy ajándék órával is megörvendeztetnek a PLS Partylimuzinnál. Ugye, hogy megéri?

Reptér, szülinap és még sok más

A reptéri transzfer az egyik legnépszerűbb opció a limuzinbérlés kapcsán, hiszen kinek van kedve idegeskedni egy fontos tárgyalás előtt a forgalom miatt? Egy kis kényeztetés mindenképp elkél a nagy út előtt, sőt utána is. Igen, mert akár egy fontos ügyfél érkezésére is tökéletes választás lehet, hiszen bemutatja, hogy mennyire a szívünkön viseljük az érkezését és a kényelmét.  

Akár szülinapra is meglephetjük az illetőt egy izgalmas limuzinos utazással, hiszen az életünk során bőven van olyan dátum, ami megérdemli a méltó ünneplést. Ilyen például egy kerek születésnap, egy kisgyerek nagy napja, hiszen a vendégek elbújhatnak a limuzinban is.  

A lánykérés is pont egy ilyen, hiszen nagyon megindító, ha a városban furikázva kéred meg a kedvesed kezét.  

Városnézéshez is igazán jó választás, hiszen a PLS Partylimuzinnál a csodaszép csillogó arany Chrysler 300C limuzinjának a teljes teteje üvegből készült, így felfelé is gyönyörködhetünk a kilátásban, nem csak az ablakokon keresztül. Biztos nem láttad még a várost ebből a szögből, ezért ne hagyd ki ezt a kuriózumot!

Céges rendezvényekhez is kiváló a limuzinbérlés, hiszen ezzel megmutathatod a kollégáidnak, hogy milyen fontos a számodra, hogy kényelmesen és elegánsan utazzanak. A jól végzett munkához hozzátartozik a megérdemelt jutalom, így egy kis luxus igazán megengedett.  

Érdekelnek a különböző limuzinok? Ne habozz, nézz körül a PLS Partylimuzin oldalán!

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!