Louis Vuitton fóliával borította be Ferrariját egy 15 éves dubaji kamasz

Autók, 2017.08.11

Az olajban gazdag Dubajban elképesztő gazdagságot és fényűzést érhetünk tetten nap mint nap. Az araboknak semmi sem drága, ha úgy tartja kedvük mesterséges szigeteket, síparadicsomot hoznak létre a sivatagban vagy éppen Louis Vuitton fóliával fednek egy Ferrarit.

Rashed Ferrari F12 Berlinetta Louis Vuitton Rashed Belhasa, ez a 15 éves dubaji fiú igen szerencsésnek mondhatja magát, hiszen édesapja révén számos szupersportautóra tehetett szert fiatal kora ellenére. A Money Kicks névű Youtuber kamasz építési vállalkozó apja becslések szerint 2,1 milliárd dolláros vagyonnal rendelkezik, így nem csoda, hogy Belhasáék nem szűkölködnek. Amíg más 15 éves maximum mondjuk fényképezőgépet vagy telefont kap ajándékba, addig Rashed egy sárga Ferrari F12 Berlinetta boldog tulajdonosa lett nem is olyan régen.

A fiúnak azonban nem tetszett a kanári sárga Ferrari, így gondolt egyet és átmatricáztatta, méghozzá a híres divatmárka, a Louis Vuitton logójával ellátott fóliával. Rashed zsenge korára való tekintettel egyelőre még nem vezethet, ezt édesapja egy sofőrrel hidalja át.  

A kamasz fiú élete bővelkedik meglepetésekben, hiszen autóflottája mellett exotikus nyaralásokon vesz részt és rendszeresen posztol képeket az Instagramra is, amelyeken hírességekkel látható.  

Önnek tetszik ez a Ferrari? Írja le véleményét kommentben.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!