Lövöldözésbe torkollott egy baleset Houstonban

Autók, 2017.12.09

Az Egyesült Államok veszélyes hely, hiszen aki szeretne, viszonylag egyszerűen tud fegyvert vásárolni magának. Nem csoda tehát, hogy egy kisebb közlekedési baleset végül lövöldözésbe torkollott.

A videón is látható elképesztő történet a texasi Houstonban történt, ahol két férfi esett egymásnak fegyverrel ahelyett, hogy higgadtan megbeszélték volna a történteket. Egy Jeep Wrangler és egy Nissan Rogue ütközött egymásnak, majd a két sofőr egy rövid vitát követően fegyvert rántott és elkezdett egymásra tüzelni. A KTRK ABC 13 csatorna munkatársai éppen a közeli Starbucks-ban kávézgattak, amikor értesültek az eseményről. A stáb gyorsan a helyszínre sietett, ahol még hallottak egy lövést eldördülni szerdán háromnegyed 3-kor. Akkorra már a két férfi valamelyest lehiggadhatott, mert csak fegyverrel fenyegették egymást. Sajnos egy járókelő a fején megsérült a lövöldözésben, akin egy szolgálaton kívüli mentős segített, amíg ki nem értek a mentők.

A kiérkező rendőrök mindkét férfit letartóztatták, egyiküket a közeli kórházba szállították mert megsérült a lövöldözésben.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!