McLaren Senna a Nürburgringen

Autók, 2020.07.12

Misha Charoudin szerencsés fickó, hiszen számos szupersportautót vezetett már, most azonban átengedte a helyét, hogy egy professzionális sofőr hozza ki a maximumot a McLaren zászlóshajójából, a ritka és elképesztően gyors Sennából.

McLaren Senna
A riválisaival elentétben a McLarent nem igazán érdekli, hogy körrekordot állítson fel villámgyors szupersportautóival a Nürburgringen, szerencsére azonban nem mindenki gondolkozik hasonló képpen.  

A Senna utcán is bevethető, vérbeli sportautó, de tekintve, hogy versenypályára tervezték, itt érzi elemében magát. Sajnos a Lamborghini Aventador SVJ általál felállított 6 perc 44 másodperces körrekord nem volt veszélyben, tekintve, hogy szemerkélt az eső, a Sennán pedig Pirelli Trofeo R gumik voltak, amelyek nem igazán szeretik a nedves aszfaltot.

Ugyanakkor a jármű sofőrje szerint a 789 lóerős McLaren ideális körülmények között könnyen lehet, hogy megdöntheti az SVJ által tartott körrekordot. Az autó 4.0 literes ikerturbós V8-as díjnyertes erőforrása biztos nem lesz akadály az első hely elhódításának. Nézze meg Ön is a videót, érdemes.


(Webrádió)

Címkék

McLaren Senna Nürburgring
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!