Michael Fux örülhet elsőként egy McLaren Sennának

Autók, 2018.07.19

Michael Fux elképesztő sportautó gyűjteménnyel rendelkezik és most újabb ékköve lett a kollekciónak, mégpedig az első McLaren Senna.

McLaren Senna - Michael Fux A legelső Sennát tehát az USA-ba szállították, amelynek boldog tulajdonosa a sportautók garmadával rendelkező Michael Fux, ráadásul a gyűjtő emerald zöld színben kérte. A McLaren tájékoztatása szerint a kaszni mind a 67 eleme ebben a gyönyörű zöld színben pompázik, amelybe 1000 munkaórát fektetett az angol gyár.  

A 9 ágú króm felnik eszméletlen jól illeszkednek az autóhoz, ráadásul a "Fux zöld" szín az autó belsejében is tetten érhető, például a karbon kagylóülések esetében, a fejtámlán pedig ott díszeleg az MSO logó.  

A McLaren mindössze 500 darabot gyárt az ultra ritka és csodaszép Sennából, amelynek 4 literes biturbó motorja 789 lóerős. Mivel az autó csak 1198 kg, így a Senna mindössze 2,8 másodperc alatt katapultál álló helyzetből százas tempóra, míg a negyed mérföldet 9,9 mp alatt futja.   

Akár csak a többi vásárló, vélhetőleg Michael Fux is alig várja, hogy próbára tegye legújabb ékkövének teljesítményét egy versenypályán, noha a Senna közúton is használható.

You see me now ... 1st Mclaren Senna delivered to US. #michaelfux #fuxwithyaboy @mclarenauto

Michael Fux (@fuxwithmichael) által megosztott bejegyzés,


I’m going to drive the FUX outta this car. #mclarensenna @mclarenauto #michaelfux #fuxwithyaboy

Michael Fux (@fuxwithmichael) által megosztott bejegyzés,



(Webrádió)

Címkék

McLaren McLaren Senna Michael Fux

Galériánk

McLaren Senna - Michael Fux McLaren Senna - Michael Fux
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!