Milanó utcáin csapatta a Ferrari FXX K Evo

Autók, 2018.09.11

Nem csalás nem ámítás, létezik a LaFerrarinak egy még brutálisabb változata, amelyet csak versenypályán használhatnak a szerencsések, már akik meg tudják vásárolni az ultra ritka verseny verziót.

Ferrari FXX K Evo Az FXX K Evo-t csak a speciális VIP listán szereplő személyek vásárolhatják meg a maranellói gyártól, amely ugyebár azt is feltételezi, hogy az illető több nagyértékű Ferrarival, esetleg komplett gyűjteménnyel is rendelkezik. A Ferrari egyébként külön vezetési tréninget is tart az FXX tulajdonosoknak az autó mellé.

Az idei Forma-1-es Olasz Nagydíj előtt utcai fesztivált rendeztek, beharangozva a nagy eseményt, ahol többek között nem versenypályán, hanem utcán is látható és főleg hallható volt az FXX K Evo. A Milánóban tartott eseményre rengetegen voltak kíváncsiak.

A LaFerrari csúcsváltozatának V12-es motorja 848 lóerős, amelyet megtámogatnak még egy 187 lovas elektromotorral is. Csakhogy az "alap 963" helyett ez a verzió összességében 1036 lóerős. Ezzel a teljesítménnyel kb. olyan erős, mint a gyáriak Forma-1-es autója, csak a hangja sokkal szebben szól. Nézze és főleg hallgassa meg Ön is a Milánó utcáin cirkáló FXX K Evo-t, mindenképp érdemes.  

(Webrádió)

Címkék

2018 F1 Live Festival Milanó Ferrari LaFerrari FXX K Evo
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!