Mintha csak a kínaiak csinálták volna: Lamborghini Reventon replika

Autók, 2018.05.20

Egy orosz férfi elkészítette a legendás és ultra ritka Reventon "mását", amelynek alapul egy 1991-es Mitsubishi GTO-t választott.

Lamborghini Reventon replika - Mitsubishi GTO
A Lamborghini Reventon az olasz sportautógyár egyik leg emblematikusabb darabja, így nem csoda, hogy a bemutatását követő 12 évben elég nagy sikerre tett szert, igaz csak a tehetős sportautórjongók körében. Az autóból mindössze 21-et gyártottak, amelyből ráadásul egyet a Lamborghini Múzeum kapott meg. Tekintve, hogy a Lamborghini legdrágább autója volt, amíg a Sesto Elemento meg nem érkezett, így rendkívül szűk csoport kiváltsága volt csak, hogy egyáltalán megvehesse.

Egy orosz úriember azonban úgy gondolta, hogy ha már megvenni nem tudja, épít magának egyet, az sokkal költséghatékonyabb megoldás. 

A Mitsubishi GTO alapokra építkező replika véleményem szerint nem sikerült túl jól, azonban eladó, mindössze 600.000 rubelt, valamivel több mint 2,5 millió forintot kérnek érte. 

Az autóban egy 3 literes és 225 lóerős motor teszi a dolgát, azt azonban nem tudni, hogy a Reventon másolás csak az autó külsejét érinti-e. Olcsó megoldást kínál a Mitsubishi annak, aki szeretne többet látszatni magáról, mint aki valójában.:) Igaz az emberek vélhetőleg csak kisebb százalékával lehetne elhitetni, hogy igazi. Az autóban mindössze 80.000 km van és az Avito-n hirdeti tulajdonosa.

(Webrádió)

Galériánk

Lamborghini Reventon replika - Mitsubishi GTO Lamborghini Reventon replika - Mitsubishi GTO
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!