Mit csináljunk, ha sürgősen Opel alkatrészre van szükségünk?

Autók, 2017.12.19

Egy gépjárműnek - ha például Opel autómárkáról beszélünk - főleg a téli időszakban mindig nagyon jól kell működnie ahhoz, hogy a családok biztonságban érezhessékmagukat, ezért az alkatrészek épsége kiemelt fontosságú.

Opel belsőtér
Sokan azonban nem készülnek fel időben a téli meghibásodásokra és bizony, pont a karácsonyi szezonban romlik el a fékrendszer, a kuplung, az olajszűrő vagy a hűtő és a fűtő rendszerek.

Miért fontos a fék az Opel autónkban?

A gépjármű legfontosabb alkatrésze a fék, hiszen ezen akár az életünk is múlhat. Meghibásodás esetén mindig érkeznek baljós jelzések az autó felől, csak erre nem mindenki figyel oda. Télen a havas és jeges csúszós utakon nagyon fontos, hogy az Opel fékrendszere ne hibásodjon meg, hiszen még megállni sem nagyon tudunk vele.

A fékfolyadékban télen akár még jégdugók is kialakulhatnak, de még a vízkő kialakulása is előfordulhat. Ha nehezen mozog a kuplung pedál, akkor bizony bowden probléma lehet a
hátterében. Ha jellegzetes égett szagot érzünk, az sem utal semmi jóra, hiszen az is bekövetkezhet, hogy a következő pillanatban az autó már el sem fog indulni.

Ha zörgést hallunk kinyomott kuplung mellett, akkor valószínűleg a szerkezet károsodott. Az Opel alkatrészek ma már webáruházon keresztül is beszerezhetők Nem kell azonnal a legrosszabbra gondolni, ha meghibásodik a gépjármű, hiszen számtalan webáruházban már azonnal be tudjuk szerezni a szükséges alkatrészeket. Egy jó autószerelő megtalálása már nehezebb feladatnak ígérkezik. A fekmester.hu webáruházban tényleg érdemes szétnézni, hiszen számtalan autómárkához kínálnak alkatrészeket. Itt nem csak azonnal meg tudjuk vásárolni a hiányzó alkatrészt, hanem az árak is megfizethetők. A kiszállítás szintén nagyon gyorsan megtörténik, így akár pár napon belül már a szerelőnél is lehetünk. Ha mázlink van, és éppen ráér a szerelő, akkor egy héten belül újra üzemképes lehet Opel autónk.

A webáruház ügyfélszolgálata minden felmerülő kérdésre készséggel válaszol, így nem kell különösebb utánajárástól tartanunk. A szakképzett munkatársak készséggel segítenek minden vásárlónak, ha véletlenül elakad az alkatrészválasztás folyamatában. Senki sem úgy született, hogy minden egyes autó alkatrészt jól ismer, pláne nem, ha mondjuk egy nem túl ismert alkatrészről van szó.

Mit tudunk megvásárolni a webáruházban?

A Fékmester számtalan területen tud segítséget nyújtani. Ablakmosó és ablaktörlő lapátok, bowden és pedál alkatrészek, erőátviteli alkatrészek, fék mechanika és hidraulika alkatrészek, üzemanyag rendszer, fényszóró, jeladók és érzékelők közül is válogathatunk. Természetesen ez nem a teljes kínálat, hiszen itt mindent meg tudunk vásárolni, ami szükséges ahhoz, hogy a gépjárművet vagy mi magunk vagy egy autószerelő megjavítsa. Már 960 forinttól elérhető a házhoz szállítás, amelyet érdemes is kihasználni, hiszen ki sem kell mozdulnunk otthonról, igaz nem is nagyon lenne mivel.

A webáruház 24 órán keresztül fel tudja venni a megrendeléseket, amelyekre nagyon rövid szállítási határidőt garantál. Még a legzordabb időjárási körülmények között is segítségünkre lesznek. A kapcsolat menüpont alatt mind a 4 telefonszám megtalálható, amelyek bármelyikén segítséget nyújtanak az ügyfélszolgálatos kollégák. Az autóalkatrész ma már online vásárolható meg a leggyorsabban, hiszen ha egy autóalkatrész üzletbe térünk be, az is elképzelhető, hogy nem lesz minden raktáron.

Itt ilyen helyzettől nem kell tartani, hiszen az alapvető alkatrészekből, mindig tartanak raktárkészletet a cég készletgazdálkodással foglalkozó munkatársai.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!