Németországban már elérhető a legerősebb Volkswagen Up!

Autók, 2017.12.05

Németországban már 16.975 Eurótól elérhető a Volkswagen méltán népszerű kisautójának, az Up!-nak a legerősebb változata.

Volkswagen Up! GTI Az Up! GTI mindössze 7000 Euróval drágább, mint a belépő szint és 1100 Euróval olcsóbb, mint az alap Golf. A németek nem bízták a véletlenre és egy 1.0 literes, a mai trendnek megfelelően turbós motort szereltek a csöppségbe. A 115 lóerős és 200 Nm nyomatékkal rendelkező motor nem egy gyorsulóbajnok, de a 997 kg-os kasznit szépen mozgatja. Nulláról százra 8,8 másodperc alatt gyorsul fel, míg végsebessége 196 km/h. Átlagos üzemanyag fogyasztása pedig 5,6-5,7 liter száz kilométerenként.  

A kis méregzsák azonnal felismerhető kis piros csíkjáról a hűtőmaszkban, mely hátul is folytatódik. Az autó ugyanakkor fekete csíkot is kapott, amely az oldalán fut végig, valamint nagyobb hátsó szárnyat, 17 colos alufelniket és a talajhoz is közelebb hozták 15 mm-el az ültetésnek köszönhetően. Fehér és a klasszikus piros mellett a GTI Up! sötét ezüst és fekete színben is rendelhető.  

A formatervezők ugyanakkor nagy gondot fordítottak a belső térre is, amely bőr sport kormánnyal, egyedi GTI váltógombbal és a híres "Clark" mintájú ülésekkel várja tulajdonosát.  

(Webrádió)

Galériánk

Volkswagen Up! GTI Volkswagen Up! GTI Volkswagen Up! GTI
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!