Nissan GT-R iskolázza le az Audi RS6-ot újra és újra

Autók, 2016.12.10

Ha fel kellene sorolnom 10 személyes kedvencemet a sportautók világából, az első biztosan a Nissan GT-R lenne, azonban az Audi RS6 is bizonyosan bekerülne a legjobbak közé. Mindkét autó elképesztő, hiszen biturbó motorjuk és összkerékhajtásuk van.

A két autó teljesítménye is hasonló, hiszen míg az Audi 4 literes V8-as motorja 605 lóerőt teljesít 750 Nm kíséretében, addig a japánok büszkesége 570 lovat és 637 Nm nyomatékot tud felmutatni. Mindkét autó összkerék hajtása csodálatos, azonban a százas sprintben közel egy másodperces eltérés mutatkozik, ami ebben a kategóriában valljuk be őszintén, rengeteg. Az Audi üdvöskéje 3,7 míg a Nissan GT-R 2,8 másodperc alatt katapultál álló helyzetből százra. 

Ennek megfelelően a Nissan-nak kell jobban gyorsulnia és a távolkeleti erőgép nem is hazudtolja meg magát, az Audis legnagyobb bánatára. Persze azért ne felejtsük el azt sem, hogy a Nissan-nak van az egyik legjobban kalibrált rajt automatikája, az R módnak vannak előnyei, ami sofőrt nagyban segíti, ígaz az Audi is rendelkezik saját rendszerrel. Nézze meg Ön is a videót, mindenképp érdemes.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!