Oroszországban sem nézik jó szemmel a köztéri driftelést

Autók, 2018.12.04

A sószóró vetett véget a játszadozásnak Oroszországban, ahol több tucat autós, zömében BMW-s nézett ki magának egy teret, ahol a driftelés csínját-bínját kívánták elsajátítani.

Driftelés Ufaban A téli útviszonyok nem kedveznek túlságosan a vezetésnek, hiszen csúszósak az utak, párásodik a szélvédő és még sorolhatnánk. Egy dolognak viszont biztosan kedvez, az pedig nem más, mint a szórakozás, főleg ha ezt viszonylag biztonságosan tudjuk megtenni. Egy csapat orosz sofőr úgy érezte, hogy egy hatalmas havas tér megfelelő hely lehet a mókázáshoz, így több tucat autós gyűlt össze az Ufa nevű város egyik közterületén, méghozzá driftelni. Természetesen a rend éber őrei ezt nem nézték jó szemmel és rövid időn belül a helyszínre értek, ahol két résztvevőt rögtön igazoltattak is, csakhogy a többi autós közben "jégtáncba" kezdett.  

A rendőrök megunva a produkciót egy sószórót hívtak a helyszínre, amely sóval és homokkal hintette be a "játszóteret", véget vetve a szórakozásnak és a téli ad hoc driftelésnek.  


(Webrádió)

Címkék

Drift Ufa
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!