Őrület: Kawasaki Ninja motort a Fiat Cinquecentoba!

Autók, 2018.11.21

Sok átépítést láttam már, de ehhez foghatót még nem nagyon. Valaki fogott egy öreg Fiat 500-ast és beletette a villámgyors Kawasaki Ninja ZX-14R motorját.

Fiat 500 Kawasaki Ninja ZX-14R Az olasz kisautóra első sorban nem mint versenyautóra gondol az ember, azonban létezik olyan átépítés, amely minden sportautó rajongónak megdobogtatná a szívét. Kezdjük a legfontosabbal, az erőforrással, amely egy 2012-es Kawasaki Ninja ZX-14R kódjelű motorja és amely mintegy 250 lóerőt produkál, méghozzá 12.000-es percenkénti fordulatszámon. Az autó az új erőforrásnak köszönhetően középmotoros lett, így a súlyelosztása is kedvezőbb.  

A belsejét teljesen kipucolták, csak egy ülés, az alap műszerek, egy váltó, egy kormánykerék és a biztonságot szolgáló bukókeret maradt. Ugyanakkor igen mutatósra sikeredett az optika is, hiszen a szélesítések, az egyedi kipufogórendszer és a slick gumik mind-mind arról árulkodnak, hogy itt bizony nem gyári Cinquecentoról van szó. Nézze meg Ön is a videót, mindenképp érdemes!

(Webrádió)

Címkék

Fiat Cinquecento Kawasaki ZX-14R
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!