Rajongott a Knight Rider sorozatért? Eladó egy szinte tökéletes KITT replika

Autók, 2019.01.26

Talán senkinek sem kell bemutatnunk a nagyszerű Knight Rider sorozatot, amelyben David Hasselhoff alias Michael Knight üldözte a bűnt csoda autójával.

KITT replika A sorozatban szereplő autó igazából egy Pontiac Trans Am volt, amelyet alaposan átfazoníroztak a film kedvéért. Az eBay-en feltűnt egy szinte tökéletes replika, amely olcsónak ugyan nem nevezhető, de annál igényesebb. A hirdetésben szereplő autó a 3. és 4. szezonban futó KITT tökéletes másolata, ráadásul a főszereplő Hasselhoff méretes aláírása látható a műszerfalán. Az autó nem Olcsó János kategória, hiszen tulajdonosa 60 ezer dollárt szeretne kapni érte, ami mondhatni nem is olyan sok tekintve, hogy tudok egy replikáról amelybe 2000 munkaórát és 50.000 dollárt feccelt tulajdonosa.  

Az autó gyakorlatilag a filmben szereplő autó tökéletes mása, ráadásul egy interaktív programnak köszönhetően még beszél is, néhány kérdésre még válaszolni is tud. A jellegzetes futó fény is az autó részét képezi, akár csak a rengeteg gomb és a különleges kialakítású kormány.

Ha szeretne egy 1983-as V8-as Pontiac Trans Am-et venni KITT stílusban, ne habozzon keresse fel az eBay-t, amíg még megvan az autó. Mondjuk a közel 17 millió forintos vételár miatt valószínűleg csak egy gyűjtő fogja megvenni az ikonikus járművet.

(Webrádió)

Címkék

David Hasselhoff KITT Pontiac Trans AM
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!