Romeo Ferraris Cinquone Qatar: Ilyen Fiat 500-ast még biztosan nem látott!

Autók, 2018.01.02

Elképesztő Fiat 500-ast hozott össze az olasz Romeo Ferraris.

Romeo Ferraris Cinquone Qatar A csomag nem véletlen viseli a Cinquone Qatar nevet, hiszen a tuning csapat minden elképzelhető luxussal felvértezte a méltán népszerű kis ötszázast.  

A szélesített optika mellett a motor sem maradt érintetlen, hiszen a kis méregzsák 248 lóerőt teljesít. A Romeo Ferraris lecserélte a kipufogó rendszert, nagyobb fékeket és állítható Bilstein gátlókat rakott a kis Fiat alá.  

A beltérben fehér és burgundi vörös bőrt, valamint arany színűre festett kiegészítőket találunk, amely rendkívül exkluzív hatást kölcsönöz a méltán népszerű kisautónak. A hátsó üléssort eltávolította az olasz tuner és bukókeretet, valamint tárolót épített be a helyére a verseny sisakok számára. A motorháztetőn kialakított két légbeömlő, valamint az egyedi hátsó szárny is rendkívül mutatósra sikeredett.  

A gondoskodást jól példázza, hogy a középkonzol aljára két pezsgős pohár tartót is beépítettek a megfelelő poharakkal együtt. Sok Fiat 500 átépítést láttunk már, de ez az egyik legmutatósabb mind közül.  
(Webrádió)

Galériánk

Romeo Ferraris Cinquone Qatar Romeo Ferraris Cinquone Qatar Romeo Ferraris Cinquone Qatar
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!