Sorsára hagytak egy Honda NSX-t az erdőben, de happy end lett a vége

Autók, 2017.11.06

Oroszországban bármi és annak ellenkezője is megtörténhet, hiszen mostani cikkünk témája egy Honda NSX, amelyet tulajdonosa egy erdőben rakott le pár évre Szentpétervár közelében.

Elhagyott Honda NSX az erdőben Az autóra csak jó néhány év elteltével találtak rá, amelyet már erősen moha és egyéb szennyeződések borítottak. Azt nem tudni, hogy a még ma is méregdrága autót valaki miért hagyta magára, viszont öröm az ürömben, hogy új gazdája lett a japán erőgépnek.

Az autónak sajnos nincs motorja és mintegy 7-8 évvel ezelőtt bukkant fel és kínálták eladásra egy millió rubelért. Hogy azután mi történt és hogyan került a sportkocsi az erdőbe arról nincs információ. Az NSX-ek sosem voltak túl gyakoriak, főleg nem Oroszországban, ahol kevesebb mint 20 példányt tartanak számon.

Az 1992-es NSX-nek új tulajdonosa szeretné visszaadni az autó régi dicsőségét, ha ez nem sikerül akkor eladni egy olyan valakinek, aki szívén viseli majd az autó sorsát. Egy alapos "fürdetést" követően jelenleg egy szentpétervári garázsban várja a jobb életet.  
(Webrádió)

Galériánk

Elhagyott Honda NSX az erdőben Elhagyott Honda NSX az erdőben
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!