Szegények Bugatti Veyronja eladó!

Autók, 2014.07.19

Elképesztő Bugatti Veyron replikára akadtunk a napokban. Az A6-os alapra épített "másolatot" 39.000 dollárért árulja litván tulajdonosa.

Bugatti Veyron replika Vannak olyan szupersportautók a világon, amelyeket sokan szeretnének birtokukban tudni. Ezek közé tartozik többek között a Nissan GT-R, a Lamborghini Aventador és mindenki kedvence, az 1001 lóerős Bugatti Veyron is.

Ha azonban nem születünk sejknek vagy nem nyerünk a lottón, ezek az autók általában elérhetetlenek maradnak legtöbbünk számára. Van viszont egy Veyron relipka, amelytől már potom 39.000 dollárért, azaz mintegy 9 millió forintért megválna tulajdonosa. A képen is látható "szörnyeteget" Litvániában kínálja egy úriember, aki szerint gépsárkánya szinte kiköpött mása a mintegy 2 millió euróba kerülő Veyronnak. Nos, ezt nem kommentálnánk, azonban ami tény, hogy a donor valaha egy Audi A6 volt, amely nem mehet rosszul, hiszen a benne lévő 2,8 literes V6-os erőforrás 272 lóerőt teljesít. Az autó ráadásul még összkerekes is nem meglepő módon.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!