Szerencsés: Megkaphatta álmai Pagani Huayra BC-jét

Autók, 2017.03.05

A gregb.23 becenévre hallgató Instagram felhasználó igen szerencsésnek és gazdagnak mondhatja magát, hiszen garázsában többek között olyan szupervasak sorakoznak mint: Lamborghini Aventador SV Roadster, Mercedes-Benz G63 AMG 6x6, LaFerrari, Ferrari 599XX és mostantól egy elképesztő színvilágú Pagani Huayra BC is.

Pagani Huayra BC
A Horacio Pagani által megálmodott manufaktúra igazi gyöngyszemeket állít elő, ezek közé tartozik a Huayra is, amelynek BC, limitált változatát pillanatok alatt elkapkodták. Az alapító tulajdonos, Benny Caiola-nak (BC) állít emléket, aki nagyon jó barátja és nem mellesleg első vásárlója is volt.  

A tavaly bemutatott, limitált modell iránt nagy volt a kereslet, amelynek egyik példányát nemrégiben vehette birtokba a fent nevezett Insta felhasználó. A zöld karbon az egész autón tetten érhető, ráadásul egy narancssárga csík is kettészeli, amely még a felnin is felfedezhető.  A narancssárga és zöld karbon természetesen a beltérben is folytatódik tovább, hogy teljes legyen az összhang.  

A Huayra BC egyébként nem csak megjelenésében feltűnő, hiszen a 6.0 literes, V12-es biturbó AMG motorja 739 lóerőt présel ki magából, 1000 Nm nyomaték társaságában.
(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!