Szinte vadonatúj Honda S2000 keresi új gazdáját

Autók, 2017.02.02

Egészen elképesztő, de egy szinte gyári állapotban lévő Honda S2000-es roadster került fel az ebay-re, illetve a MotoExotica oldalra.

Honda S2000 Az egyedülálló sportkocsit a Honda 1999  és 2009 között gyártotta, amely formája és főleg pörgős benzinmotorjának köszönhetően méltán vált kultuszautóvá.  

A Honda a négyhengeres szívó benzinmotorból nem kevesebb, mint 240 lóerőt sajtolt ki, amelyet a fanatikus tulajdonosok adott esetben még tovább srófoltak például egy jól elhelyezett feltöltővel. Az autó motorja ugyan nem túl nyomatékos de 9000 rpm-et is elpörög. Az aukcióra bocsájtott autót 2001 április 8-án vették, majd tulajdonosa szinte soha se használta, azonban jó gazda módjára minden évben olajat cserélt. Második tulajdonosa 884 mérfölddel vásárolta meg a gyári roadstert még 2015-ben, majd tavaly júniusban túl is adott rajta. Az autó jelenleg új, szerető gazdát keres az interneten.  

Az S2000 állapota persze kívül-belül makulátlan, lévén csak 910 mérföldet raktak bele, ráadásul nem teljesen gyári változat, hiszen egy a Comptech Sport által felhelyezett szívócsővet, valamint egy kipufogórendszert is tartalmaz a csomag, valamint egy Stargard riasztó rendszert.

Amennyiben egy igazi klasszikust szeretne vásárolni, amely ráadásul értékőrző is, akkor autó 42. 900 dollárért egyelőre elvihető.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!