Terepjáró a pokolból: Jeep Grand Cherokee SRT

Autók, 2017.04.27

Egészen elképesztő Grand Cherokee SRT-t épített egy férfi az Egyesült Államokban. Ezzel a terepjáróval jobb nem kekeckedni.

A Hellcat motorjával szerelt Jeep Grand Cherokee Trackhawk brutális, hiszen 707 lóerős teljesítményével eszméletlen teljesítményre képes. A 2018-ban bemutatkozó monstrum 11,6 másodperc alatt teljesíti a negyed mérföldes sprintet, de még a hatalmas motorral szerelt terepjáró is kevés lenne a videóban szereplő Grand Cherokee SRT legyőzéséhez. Egy amerikai férfi hatalmas turbót rakott a gyári 6,4 literes V8-as erőforrásra, amellyel keréken mérve 680 lóerőre képes a Jeep. Persze a turbó önmagában nem lenne elegendő, amelyet 1300 cc-es injektorokkal egészített ki tulajdonosa. Az autót ráadásul E85-ös üzemanyag hajtja.  

Az autó tehát nem pite, amit jól példáz, hogy egy korábbi 11,1 mp-es pályarekordot is átadott a múltnak. A brutál Jeep legjobb ideje a döntőben 10.81 másodperc volt. Szóval a Trackhawk is komoly bajban lenne, ha meg akarná verni ezt a jelentősen módosított Jeepet.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!