Titánok harca: 2000 lóerő feletti autók klubja

Autók, 2015.06.21

Több mint 2000 lóerős autók összecsapásáról került fel videó az internetre, amelyen olyan nagyágyúk feszültek egymásnak, mint az AMS Alpha Omega Nissan GT-R, Underground Racing Twin Turbo Lamborghini Huracan vagy a HP D3 Performance Twin Turbo Viperje.

Az amerikai AMS Performance eddig is elképesztő csodákat művelt a világ egyik legjobb sportautójával, a Nissan GT-R-el és ha lehet még tovább srófolták árfolyamukat a "King of Streets" első helyének besöprésével. Ebbe a versenysorozatba nem lehet ám akármilyen autóval beszállni, ide bizony elementáris erő kell. Elképesztő, de ehhez a versenyhez nem elegendő egy 1000+ lóerős autóval megjelenni, hiszen az indulók szinte mindeggyike legalább 2000 lőerős. 

Az alábbi brutális erőgépek indultak a gigászok összecsapásán:

- 2,000 HP AMS Performance Alpha Omega Nissan GT-R
- 2,000 HP D3 Performance Twin Turbo Viper
- 2,000+ HP Underground Racing Twin Turbo Lamborghini Huracan
- 2,000+ HP Underground Racing Twin Turbo Audi R8
- 1,750 HP Dallas Performance Twin Turbo Lamborghini Gallardo

Az AMS Alpha Omegája mintegy bemelegítésként egy gyári C6-os Corvette Z06-ot győzött le játsszi könnyedséggel, majd következhet a nagyobb falat, egy 1750 lóerős biturbó Lamborghini Gallardo személyében. Az AMS GT-R-e azonban nem bízta a véletlenre és sorozatban győzte le ellenfeit, majd a menetelés végén a "teherautó" motorral szerelt és dupla turbóval lélegeztett Viperen át vezet az út az utak királya cím elnyeréséhez. 

Nézze meg Ön is a videót, mindenképpen érdemes!

https://


(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!