Több tucat quados és motoros okozott forgalmi káoszt Clevelandben

Autók, 2018.08.17

Több tucat motoros és quados fiatal okozott forgalmi káoszt az Egyesült Államokban, akik figyelmen kívül hagyták a közlekedési szabályokat.

A rendőrségi híradások szerint mintegy 100 terepmotoros és quados fiatal verődött össze és özönlöttek végig Lakewood utcáin, amely Cleveland egyik elővárosa. Az eset vasárnap történt és azért volt olyan veszélyes, mert a több tucat fiatal figyet hányt a közlekedési táblákra de még a lámpákra is. A szabályokra magasról tevő fiatalokat a rendőrök vették üldözőbe, azonban ez csak olaj volt a tűzre.

Mindenkit veszélybe sodortak a felelőtlen viselkedésükkel - tette hozzá a helyi rendőrfőnök, hiszen a fiatalok a rendőrök többszöri felszólítására sem álltak meg.

A zsaruk végül 5 embert vettek örizetbe, azonban a társaság fele tovább randalírozott Cleveland egyik közeli kerületében. Ezután még egy embert elfogtak, aki eldobta motorkerékpárját.  

Nem ez volt az első ilyen eset, hiszen tavaly mintegy 200 motoros, quados verődött össze, akik szintén veszélyeztették a biztonságos közlekedést - mondta el az egyik üzlet tulajdonosa.  
Majd hozzátette, hogy ezt a fajta anarchiát, amelyet fiatalok csinálnak néha az utakon, meg kell szüntetni.   


(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!