Vádemelés a 336 km/h-val száguldozó férfi ellen

Autók, 2015.01.20

Vádat emel a rendőrség az ellen a 36 éves férfi ellen, aki 336 km/h-val száguldozott az M7-es autópályán még szeptember 5-én, majd balesetet szenvedett társával együtt.

Lamborghini Huracán baleset az M7-en A szörnyű balesetet, amelyben a Lamborghini Huracán rommá tört, majd kiégett, a férfi utastársa rögzítette mobiltelefonján, amelyet a rendőrség a honlapján tett közzé.



A rendőrség eddigi adatai szerint H.I. az M7-es autópályán száguldott a külföldi rendszámú Lamborghini Huracán-al Sávoly irányába, amikor a sofőr elvesztette uralmát a méregdrága sportkocsi felett, szalagkorlátnak ütközött, majd a vízelvezető árokba csapódott, ahol felborult. A férfi a balesetet követően kimászott a kocsiból, kimentette utasát, majd a Huracán porrá kiégett.

A jármű utasa a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenvedett. A száguldozó férfi szabadlábon védekezhet, ellene a rendőrség közúti veszélyeztetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást.

A Huracán vérbeli sportautó, vezetése elsősorban profiknak ajánlott. Az autó V10-es, 5204 cm3-es erőforrása álló helyzetből 3,2 másodperc alatt repíti a Lambót száz km/h-ás tempóra, míg a motor teljesítménye 610 lóerő 560 Nm nyomaték mellett. Ahogyan az a videón is látszik, a szupersportautó végsebessége valahol 350 km/h körül van.

(Webrádió)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!