Z06-os Corvette-ből Jeep Wrangler?

Autók, 2018.11.01

Amerikában a hülyeség faktornak nincs határa ezt tudjuk jól de, hogy valaki miért akar egy Z06-os Chevy Corvette-ből egy Jeep Wranglert építeni az még számomra is rejtély kategória.

Jeep Corvette
Az USA-ban sok ikonikus autó készült az évtizedek során, de a Jeep Wrangler és első sorban a Chevrolet Corvette mindenképp ebbe a kategóriába kívánkozik. Érdekes, de a tengeren túlon valaki úgy gondolta, hogy még senki sem házasította össze a két típust, ezért tesz vele egy próbát. A miértjét ne kérdezze senki, ha agyon ütnének se tudnék értelmes okot erre felhozni:)

Ugyanakkor ha valaki szereti a kihívásokat, sok ideje és pénze van, akkor itt a legalkalmasabb projekt ezt kiélni.  

A pink "szörny" alapja egy 2003-as Z06-os Corvette, amelynek szénszálas elemeit eltávolították és helyére a Jeep karosszériája került nem túl nagy pontossággal. A kaszniban 36 ezer mérföld van, de a motort ne keresse senki, azt a tulajdonos átrakta a saját Chevy projektjébe. Kár, hiszen az 5,7 literes V8-as erőforrás még érne is valamit, hiszen 410 lóerő körüli teljesítményre képes.  

Egyébként az ülések, a műszerfal és a felnik a Corvette-ből származnak. Az elhalt projektért 4500 dollárt kér tulajdonosa, amely a Craigslisten megtalálható. Jó legózást kívánunk.  



(Webrádió)

Címkék

Chevrolet Corvette Z06 Jeep Wrangler
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!