A Fidelitas üdvözli a "Stop Soros" törvénycsomag és az alkotmánymódosítás elfogadását

Belföld, 2018.06.20

Üdvözli a Fidelitas, hogy a parlament szerdán elfogadta az alaptörvény hetedik módosítását és a "Stop Soros" törvénycsomagot.

A Fidelitas az MTI-hez eljuttatott közleményében úgy fogalmazott: a parlament alkotmányozó többsége szerdán "újból megvédte a magyar embereket attól, hogy hazánkat is kevert népességű országgá alakítsák a bevándorláspárti álcivilek és ellenzéki támogatóik".

Azt írták, az alaptörvény hetedik módosításának célja, hogy megvédje Magyarország nemzeti szuverenitását és megtiltsa idegen népesség betelepítését az országba. A "Stop Soros" törvénycsomag pedig büntethetővé teszi az illegális bevándorlás elősegítését és szervezését, ezzel is megakadályozva, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon - tették hozzá.

Hangsúlyozták: a Fidelitas mindig kiállt Magyarország függetlensége mellett, és ezt az alaptörvény módosításának és a "Stop Soros" parlamenti támogatásával is megerősítették. Üdvözlik - fűzték hozzá -, hogy a kormány, a magyarok egyértelmű és erős felhatalmazásával, "Európa legszigorúbb illegális bevándorlást korlátozó szabályozásával", meg tudja akadályozni, hogy "nemzetközi embercsempész-szervezetek, NGO-k és hazai bevándorlást támogató civil szervezetek végrehajtsák a Soros-tervet".

A Fidelitas végezetül felszólította a módosítást nem támogató ellenzéki pártokat és képviselőket, adjanak magyarázatot arra, "miért állnak továbbra is az illegális bevándorlás és betelepítés oldalán", miközben a magyar emberek már a nemzeti konzultáció, a népszavazás és a 2018-as országgyűlési választás alkalmával is egyértelműen állást foglaltak a bevándorlással szemben.

Az Országgyűlés az alaptörvény hetedik módosítását 159 igen, 5 nem szavazattal hagyta jóvá, a "Stop Soros" törvénycsomagot pedig 160 igen szavazattal, 18 nem ellenében fogadta el. Mind az alaptörvény módosítása, mind a "Stop Soros" előterjesztés kétharmados támogatást igényelt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!