A Gyógyulj Velünk Egyesület közleménye

Belföld, 2018.05.07

    Budapest, 2018. május 7., hétfő (OS) - Javíthatnak életkilátásaikon a prosztatarákos férfiak! Kevesebb panasszal és jobb életkilátásokkal élhetnek azok a prosztatarákkal szembesült férfiak, akik rendszeresen mozognak: mostantól ötperces videók segítenek a speciális, odahaza is elvégezhető gyakorlatok megtanulásában.

- Javulnak az életkilátásai azoknak a daganatos betegeknek, akik hetente legalább háromszor-négyszer a pulzusszámot megemelő sportot, fizikai aktivitást végeznek. Emellett a szakszerű gyógytornával a daganatellenes kezelések miatti mellékhatások egy része is éppúgy csökkenthető, mint a műtét vagy a sugárkezelés következtében kialakuló vizelettartási gondok vagy az erekciós problémák - indokolja Kapitány Zsuzsanna gyógytornász, a Gyógyulj Velünk Egyesület elnökségi tagja, miért állítottak össze gyógytornát bemutató videókat a prosztatarákos betegek számára.

Az ötperces videók a kórházi kezelés utánra keringésjavító, a vénás- és a nyirokrendszert támogató gyakorlatokat, a vizelettartási-, széklettartási- és ürítési képességet erősítő, illetve ezen folyamatok feletti kontroll megőrzését vagy visszaszerzését, az erekciós képesség javítását is elősegítő tornát mutatnak be.

A teljes közlemény és a videók elérhetősége:
http://rakgyogyitas.hu/javithatnak-eletkilatasaikon-a-prosztatarakos-ferfiak/

További információk és interjúszervezés:
B. Papp László sajtószóvivő
[email protected], [email protected]
+3630 261-8789
PHHU/NPR/0418/0004



Kiadó: Gyógyulj Velünk Egyesület

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!