A GYSEV szolgáltatási területén is elérhető a közlekedési mobiljegy

Belföld, 2020.07.01

A GYSEV szolgáltatási területén is elérhető július 1-jétől a közlekedési mobiljegy a Csorna és Hegyeshalom között közlekedő vonatokon és vonatpótló autóbuszokon - közölte a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és a vasúttársaság szerdán közös közleményben az MTI-vel.

A Nemzeti Mobilfizetési Zrt. fokozatosan bővíti a Budapest és több vidéki város közösségi közlekedésében, valamint a Volánbusznál sikeresen bevezetett közlekedési mobiljegy megoldást.

A tájékoztatás szerint a teljesárú, a 33, 50 és 90 százalékos kedvezményes menetjegyek megvásárolhatók a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. és viszonteladói (Simple by OTP, VOXPAY) alkalmazásaiban is.

Ismertetik, hogy az utasnak le kell töltenie mobiltelefonjára a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. közlekedési mobiljegy, vagy valamelyik viszonteladó applikációját, ki kell választani a kívánt GYSEV díjterméket, be kell állítani az utazás tervezett kezdési időpontját.

Kövesdi Szilárd István, a GYSEV Zrt. vezérigazgatója a közlemény szerint elmondta, folyamatosan javítják a szolgáltatási színvonalat, igyekeznek a legmodernebb technikai eszközökkel komfortosabbá tenni az utazást. Ebbe a körbe tartozik a közlekedési mobiljegy szolgáltatás bevezetése, amely leegyszerűsíti a jegyvásárlás és -ellenőrzés folyamatát.

Veres Mihály, a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. vezérigazgatója kiemelte, reményeik szerint a közlekedési mobiljegy szolgáltatást az ország egészében be tudják vezetni, ezzel olyan megoldást kínálnak a felhasználóknak, amivel egy applikácó segítségével szinte az összes közösségi közlekedési eszközt használni lehet hagyományos jegyvásárlás nélkül. A közlekedési mobiljegy mellett a Nemzeti Mobilfizetési Zrt. olyan innovatív készpénzkímélő megoldásokat fejleszt, amivel csökkenthető a virológiai kitettség - tette hozzá.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!