A Honfoglalás 2000 Egyesület közleménye

Belföld, 2020.09.22

    Budapest, 2020. szeptember 22., kedd (OS) - HONFOGLALÁS 2000 EGYESÜLET: BARÁTI ÜDVÖZLET A MEGTÉRTEKNEK

A civil szervezet örömmel értesült az országban terjedő hírről, miszerint a normális, hazaszerető bal-, illetve jobboldali emberek egyre többen belátják: a Gyurcsány-Szabó Tímea-MSZP-Momentum-féle liberálisok a magyar fiatalok, munkások, nyugdíjasok ellen szövetkeznek. Az említettek idegei felmondták a szolgálatot: dühödten ordítoznak a parlamentben, randalíroznak, rombolnak, lázítanak az utcákon, s a várható újabb, súlyos választási vereségük előérzete elvette az eszüket.
A jó szándékú, megtévesztett emberek nem azonosak a törtető, önző, pénzéhes, harácsoló balliberális politikusokkal!
A nemzeti oldal örömmel fogadja soraiba mindazokat, akik belátták tévedésüket, ugyanis: kizárólag az egységes nemzet képes megőrizni elért eredményeinket. A civil szervezet - Magyarországon egyedüliként - szeretettel üdvözli megtért bal-, ill. jobboldali barátainkat. Nyugalmat, munkát, biztos megélhetést akarunk! Összefogtunk, egyeztetünk, együtt leszünk eredményesek, boldog honfitársak. Egy a tábor, egy a zászló!
Kérjük a t. Sajtót: tegye közzé felhívásunkat és adjon lehetőséget, hogy magunk ismertethessük nemes kezdeményezésünket!

Honfoglalás 2000 Egyesület - Pannonpuli.hu


Kiadó: Honfoglalás 2000 Egyesület

-------------------------------------------------------------------


Kérjük előfizetőinket, hogy az Országos Sajtószolgálat anyagait minden esetben OS jelzéssel használják fel.

Az MTI szó szerint, minden változtatás nélkül továbbítja az OS-be beadott közleményeket, a szövegekért minden esetben a közleményben jelzett közlő a felelős.

(c) Copyright MTI Nonprofit Zrt.
(MTI)
 

Véleménye van? Szóljon hozzá!



Tetszett a cikk?

Ha igen, kérjük like-olja weboldalunkat!
Kövess minket a Facebookon!